Om boken

Mange ønsker å kunne spille gitar.
Nå kan du lære deg det meget enkelt. Her trenger du ikke CD etter CD med kursmateriell. Her har vi komprimert det grunnleggende for at du i løpet av en weekend skal kunne spille gitar.

Alt er laget med full forklaring og med bilder så du enkelt skal komme i gang raskt.

Her er utdrag fra boken du får lastet ned:

Enkel forklaring med bilder av grep samt skjematisk av hvordan grepet skal utføres.


Forklaring for hvordan du skal benytte grepene i forhold til når du skal spille etter noter.


For å bestille boken. Gå til bestilling av gitarkurs bok

Hvorfor skal du kjøpe "Lær å spille gitar på en weekend"?
Gitarspilling er moro og det tiltrekker de flestes oppmerksomhet. Nå kan du være den som spiller gitar etter å ha tatt vårt gitarkurs..
Du får tilgang med en gang etter bestilling.

Enkel forklaring:
Det finnes mye hjelp å finne om gitarkurs. Vi har komprimert at du får det essensielle så du kan lære deg gitarspilling raskt. Derfor tilbyr vi "Lær å spille gitar på en weekend".

Grunnleggende informasjon
Her gir vi deg grunnleggende informasjon om det første du må lære deg når du skal begynne å spille gitar. Vi gir deg forklaring og lærdom over de viktigste og mest grunnleggende grepene du må kunne for å starte din gitar karriere. Du vil få flere sanger som du kan bruke til å øve inn grepene du lærer. Alt er visuelt fremstilt slik at du ikke skal være i tvil på hva du skal gjøre.

Raskt og enkelt
Du får tilgang til gitarkurset umiddelbart etter din bestilling. En link blir sendt til deg på e-post hvor boken kan lastes ned med en gang. Boken vil også ligge på ditt medlemsområde som opprettes ved bestilling. Se eksempel på medlemsområde.
Du vil finne enkel forklaring på de forskjellige delene i gitarkurset. Etter en weekend har du lært deg de mest grunnleggende grepene på gitaren og alt som da gjenstår er å praktisere dette.

Artig og underholdende
Det er utrolig artig å spille gitar. Og det er underholdende når du kan ta frem gitaren i lystig lag. Barn synes også at musikk blir morsomt når du kan spille sammen med dem.

 
 
 

 
             
     
 

Copyright © 2010 Gitarkurs.info - Sidekart

Nettbutikken er utviklet av Proveks AS